Matthew 7β€”True and False Prophets: John Hagee (Bible Study with Hank Hanegraaff)

Hank Hanegraaff, the host of the π˜‰π˜ͺ𝘣𝘭𝘦 𝘈𝘯𝘴𝘸𝘦𝘳 π˜”π˜’π˜― broadcast and the 𝘏𝘒𝘯𝘬 𝘜𝘯𝘱𝘭𝘢𝘨𝘨𝘦π˜₯ podcast, continues working through Matthew 7, reciting verses 15–20. He also recites Jeremiah 23:16–32. Hank then begins to consider the teachings of Pastor John Hagee. In Matthew 7:15–20, our Lord says, β€œWatch out for false prophets. They come to you in sheep’s clothing, but inwardly they are ferocious wolves. By their fruit you will recognize them. Do people pick grapes from thornbushes, or figs from thistles? Likewise, every good tree bears good fruit, but a bad tree bears bad fruit. A good tree cannot bear bad fruit and a bad tree cannot bear good fruit. Every tree that does not bear good fruit is cut down and thrown into the fire. Thus, by their fruit you will recognize them” (NIV). The prophet Jeremiah declares, β€œThis is what the Lord Almighty says: β€˜Do not listen to what the prophets are prophesying to you; they fill you with false hopes. They speak visions from their own minds, not from the mouth of the Lord….I did not send these prophets, yet they have run with their message; I did not speak to them, yet they have prophesied. But if they had stood in my council, they would have proclaimed my words to my people and would have turned them from their evil ways and from their evil deeds’” (Jeremiah 23:16, 21–22 NIV).

Connect with Hank Hanegraaff,

the Christian Research Institute (CRI)

and the Christian Research Journal

To contact us via mailΒ 

CRI PO BOX 8500Β Charlotte, NC 28271

Physical Street AddressΒ 

6295 Blakeney Park Dr, Charlotte, NC 28277

Sign up For Our E-mails

Social Media

DAILY (M-F) BIBLE ANSWER MAN

Mon. to Fri., 6:00-6:30 p.m. EST. To ask Hank a question, call toll-free 1-888-ASK-HANK (275-4265).

Make sure to listen to our three podcasts,

Bible Answer Man

Hank Unplugged

Postmodern Realities

Β Available on over 20 different podcasting platforms each

Also available on the following Smart Speakers. Ask them to play Bible Answer Man Podcast with Hank Hanegraaff podcast.

Alexa (Amazon)

Siri (Apple)

Google Assistant

Hank Unplugged

Listen to Hank’s podcast and follow Hank off the grid where he is joined by some of the brightest minds discussing topics you care about. Get equipped to be a cultural change agent.
You can help spread the word aboutΒ Hank UnpluggedΒ by giving us a rating and review from the other channels we are listed on.

Also available on the following Smart Speakers. Ask them to play Hank Unplugged podcast.

Siri (Apple)

Google Assistant

Alexa (Amazon)

PostModern Realities

Don’t miss an episode; please subscribe to the Postmodern Realities podcast wherever you get your favorite podcasts. Please help spread the word about Postmodern Realities by giving us a rating and review when you subscribe to the podcast. The more ratings and reviews we have, the more new listeners can discover our content.

Also available on the following Smart Speakers. Ask them to play Postmodern Realities podcast.

Leave a Reply

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: